Slot komt met hoopgevend nieuws richting RKC-thuis

Foto: Slot komt met hoopgevend nieuws richting RKC-thuis

Arne Slot heeft komende zondag de hoop dat hij weer kan beschikken over Lutsharel Geertruida en Quinten Timber. Dat vertelt de hoofdtrainer op het clubkanaal van Feyenoord.

Slot geeft blessurenieuws bij Feyenoord

Tegen AS Roma had Slot niet de beschikking over het duo vanwege respectievelijk ziekte en een hersenschudding. Het zorgde ervoor dat de trainer creatief moest zijn. Aankomend weekend hoopt hij dat de spelers fit genoeg zijn om op het veld te verschijnen, zodat Feyenoord thuis met RKC Waalwijk kan afrekenen.

Andere spelers zijn dan weer nog niet fit genoeg om al op het speelveld te verschijnen. “Alireza Jahanbakhsh gaat de wedstrijd zeer waarschijnlijk niet halen, maar Santiago Giménez kon gisteren (donderdagavond, red.) invallen. Dus gaan we ervan uit dat we over hem kunnen beschikken”, zo vertelt de oefenmeester.

Slot hoopt op steun van Feyenoord-fans

Justin Bijlow, Gernot Trauner, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiёl zullen de wedstrijd ook niet halen. Hoewel Slot er het volste vertrouwen in heeft dat Feyenoord van RKC Waalwijk wint, waarschuwt hij voor onderschatting. De Noord-Brabanders wonnen namelijk een week geleden met 2-0 van NEC Nijmegen en zullen daaruit vertrouwen hebben geput.

“Tegen AS Roma was de sfeer geweldig, de supporters stonden de hele wedstrijd achter ons. Zeker in deze fase waarin de wedstrijden elkaar in een moordend tempo opvolgen, hebben we die steun ook zondag weer heel hard nodig. Dat verdienen de jongens ook. We gaan er alles aan doen om die wisselwerking weer te creëren.”

Wint Feyenoord van RKC Waalwijk?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
153+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie