Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Slot deelt dreun uit aan Bijlow’

Foto: ‘Slot deelt dreun uit aan Bijlow’

Justin Bijlow werd door journalist Martijn Krabbendam van Voetbal International deze week gelinkt aan zowel Arsenal FC als Liverpool FC, maar volgens The Telegraph is Arne Slot sowieso niet van plan om de goalie van Feyenoord mee te nemen naar Engeland.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Liverpool heeft géén interesse in Justin Bijlow’

Op Anfield beschikt Slot straks immers al over wereldtopper Alisson Becker. Bovendien blijft Caoimhín Kelleher ‘gewoon’ bij The Reds als back-up van de Braziliaan, dus Bijlow is helemaal niet nodig, weet de krant te melden.

Of Arsenal concreet werk gaat maken van Bijlow is ook nog maar de vraag. Coach Mikel Arteta is erg blij met zijn Spaanse sluitpost David Raya en heeft in Aaron Ramsdale momenteel al een uitstekend alternatief. Al is de kans wel groot dat de Engelsman in de zomer weggaat uit Londen, maar de kans is niet groot dat Bijlow wel voor een rol als tweede keuze naar The Gunners wil.

Arsenal mogelijk wel een optie, maar Raya reeds eerste keuze

Arsenal heeft voornamelijk gekeken naar de optredens van Bijlow in het miljoenenbal afgelopen seizoen. Scouts zaten op de tribune tijdens de duels tegen Lazio, Atlético Madrid en Celtic (uit) om een goed beeld te krijgen van zijn kwaliteiten.

Op dit moment wordt de marktwaarde van Bijlow geschat op 13 miljoen euro. Bijlow ligt bij Feyenoord vast tot de zomer van 2026. De ervaren keeper won met Feyenoord tot dusver zes prijzen. Twee keer de landstitel, twee keer de KNVB beker en twee keer de Johan Cruijf Schaal. In 143 wedstrijden wist hij 54 keer de nul te houden.

Zie jij Bijlow wel verkassen naar Arsenal?

  • Ja, zie ik wel gebeuren
  • Nee, zie ik niet gebeuren
9974+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie