Simeone flirt met andere Europese competitie: “Zou me interessant lijken”

Foto: Simeone flirt met andere Europese competitie: “Zou me interessant lijken”

Diego Simeone die een andere club traint dan Atlético Madrid? Het lijkt moeilijk voor te stellen, maar mogelijk wordt het toch de waarheid in de nabije toekomst. De 53-jarige oefenmeester laat zich uit over zijn plannen.

Clubheld Atlético voelt wel iets voor Inter en Lazio

Simeone heeft in de Spaanse hoofdstad nog één jaar contract, waardoor de speculaties toenemen. “We zullen zien wat er gebeurt”, vertelt de Argentijnse coach tegen La Gazzetta dello Sport. “Supporters van Inter en Lazio vragen vaak of ik nog terugkom. Dat zou me interessant lijken, maar ik weet niet hoe lang ik nog trainer kan blijven. “

Hoe lang nog trainer?

De energieke pitbull langs de zijlijn beseft dat hij niet het eeuwige leven heeft. “Ik ben nu 53 jaar oud. Nog eens vijf jaar? Het is een stressvolle baan”, verklaarde de Zuid-Amerikaan.

Als speler was Simeone lang actief in het land van de laars, bij Pisa, Internazionale en Lazio. Daarnaast heeft hij ook een Italiaans paspoort, waardoor een move naar de Serie A zeker niet valt uit te sluiten. Als trainer had Simeone een half jaar de verantwoordelijkheid over Catania. In december 2011 werd hij aangesteld bij Atlético, waar hij uitgroeide tot een clubicoon.

Eindigt Atlético in de top-2?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie je hem nog bij een andere club trainer dan Atlético?

  • Jawel
  • Nee, zeker niet
201+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie