Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Sensationele Koopmeiners-deal’

Foto: ‘Sensationele Koopmeiners-deal’

Teun Koopmeiners won gisteren de Europa League met Atalanta Bergamo, maar het lijkt wel duidelijk te zijn dat zijn toekomst niet in de Serie A ligt. De middenvelder staat op de radar van bijzonder veel clubs, die naar verluidt ook grof willen betalen voor hun doelwit.

‘Teun Koopmeiners naar Europese top’

Het Algemeen Dagblad bericht op donderdag over de vraagprijs van Atalanta: “Napoli wilde Koopmeiners afgelopen zomer strikken, maar toen werd naar verluidt al zo’n vijftig miljoen euro gevraagd voor de voormalig speler van AZ. Die prijs is na de ijzersterke finale plus het feit dat Koopmeiners een doorlopend contract heeft tot de zomer van 2028 vast niet gedaald. De bedragen waar nu over wordt gesproken, kunnen eigenlijk alleen nog op tafel worden gelegd door de topclubs in Engeland, of hooguit Paris Saint-Germain en eventueel Bayern München.”

De krant vraagt zich af wat de indrukwekkende prestatie van de oud-AZ’er tegen Bayer Leverkusen doet met zijn status… “Ja, geïnteresseerde clubs hebben kunnen zien dat Koopmeiners een heel hoog niveau kan halen in de belangrijkste wedstrijd uit zijn loopbaan. Als er nog twijfels zijn bij geïnteresseerde clubs, dan kan hij die definitief hebben weggenomen. Twijfels waren er vast niet over zijn voetbalkwaliteiten, maar er hangt wel een fors prijskaartje om zijn nek.”

Premier League lonkt

Volgens verschillende Italiaanse media wil men bij Atalanta zo’n zestig miljoen euro hebben voor Koopmeiners. Liverpool én Chelsea worden genoemd als mogelijke bestemmingen, al is het eerst eventjes tijd om na te genieten. De middenvelder liet gisteren in Dublin weten: “We hebben geschiedenis geschreven. Niet alleen pakken we een beker voor het team, maar ook voor de fans. Dat is geweldig.”

Kan hij een niveautje hoger aan?

  • Ja
  • Nee
4036+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie