Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Ruildeal voor Calvin Stengs’

Foto: ‘Ruildeal voor Calvin Stengs’

Calvin Stengs kan Feyenoord mogelijk na één seizoen weer verlaten. Vanuit Italie zou sluimerende interesse zijn van Lazio, dat in Stengs een mogelijk opvolger zien van Luis Alberto. De Italianen denken mogelijk aan een ruildeal en zetten volgens de Italiaanse krant Il Messaggero Gustav Isaksen in als wisselgeld.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Lazio richt pijlen op Stengs

Luis Alberto, die in 2016 overkwam van Liverpool, wil graag zelf vertrekken uit Rome en heeft naar verluidt gevraagd om zijn doorlopende contract te ontbinden. Dat ziet Lazio echter niet zitten, dat weet dat het Saudische Al Duhail interesse heeft en al een bod van elf miljoen euro zag worden afgewezen. Lazio wil echter vijftien miljoen euro zien, ook al omdat een deel van dat bedrag nog richting Liverpool gaat.

Desondanks kijkt Lazio alvast naar een mogelijke vervanger van Albert en prijken er meerdere namen op het wensenlijstje. Andrea Colpani van Monza is een te dure optie, maar dat zou niet gelden voor de Mexicaan César Huerta (Unam Pumas) en de Nigeriaan Fisaye Dele-Bashiru (Haytaspor). Dat zou volgens het Italiaanse medium ook gelden voor Stengs.

Lazio denkt aan ruildeal met Stengs en Isaksen

Il Messaggero maakt melding van ‘hervatte contacten’ tussen Lazio en Feyenoord. De Italianen waren eerder al gecharmeerd van Mats Wieffer en Santiago Gimenez, maar beiden zijn nu te duur. Om Stengs wel te kunnen strikken wordt gedacht aan een mogelijke ruildeal met Isaksen. De 23-jarige Deen stond in het verleden al bij Feyenoord op de radar, maar koos ervoor om FC Midtjylland in te ruilen voor Lazio. De Rotterdammers zouden Isaksen echter nog ‘niet vergeten’ zijn, waardoor een ruildeal mogelijk zou zijn.

Moet Stengs naar Lazio gaan?

  • Ja, mooie nieuwe stap
  • Nee, wachten op een andere club
  • Nee, komend seizoen lekker bij Feyenoord blijven
3486+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie