‘Real Madrid wil oude garde terughalen’

Foto: ‘Real Madrid wil oude garde terughalen’

Real Madrid lijkt de laatste seizoenen nauwelijks verkeerde keuzes te maken op de transfermarkt. De club laat ervaren spelers tijdig vertrekken en heeft dan al een opvolger klaar staan. Raphaël Varane en Casemiro vertrokken allebei naar Manchester United, maar zouden nu weer terug kunnen keren naar Madrid.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Real Madrid onderzoekt terughalen Casemiro en Varane

Volgens Fichajes is Real Madrid aan het onderzoeken of ze Casemiro en Varane terug moeten halen. De Fransman vertrok in 2021 naar Manchester United nadat hij alles had gewonnen bij De Koninklijke. In de laatste maanden krijgt Varane steeds meer last van blessures. Het lijkt er sterk op dat zijn lichaam het niet langer aan kan om meer dan één wedstrijd per week te spelen. De verdediger is nog altijd pas 30 jaar, maar Varane loopt al meer dan tien jaar mee. Real Madrid heeft dit seizoen veel last van defensieve problemen. Deze problemen uiten zich in blessureleed bij de spelers. Varane kent de club, maar zal bij een terugkeer wel lief moeten nemen met een rol als roulatiespeler.

Casemiro vertrok een jaar later naar Manchester United. De 32-jarige Braziliaan heeft ruim 70 miljoen euro gekost, maar mag nu weer vertrekken uit Engeland. Real Madrid lijkt hem op het perfecte moment weg te hebben gedaan. Casemiro begon geweldig in Manchester, maar het schema lijkt iets te druk voor hem te zijn. Bij de ploeg uit Madrid lijkt routinier Luka Modrić dan eindelijk na dit seizoen afscheid te gaan nemen. Daardoor komt er een plekje vrij in de selectie van Los Blancos. Carlo Ancelotti heeft al genoeg talenten in zijn selectie rondlopen. Met Casemiro kan hij daar een ervaren, bekende, speler aan toevoegen.

Moet Real Madrid dit doen?

  • Ja, extra ervaring kan geen kwaad
  • Nee, ze zijn over de top
1136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie