Ramalho baalt: “Beter elf tegen elf”

Foto: Ramalho baalt: “Beter elf tegen elf”

André Ramalho is niet blij met de rode kaart voor Heracles Almelo-aanvaller Bryan Limbombe. De centrale verdediger van PSV had liever gezien dat de opponent met elf man op het veld was blijven staan.

PSV’er André Ramalho niet blij met rode kaart Heracles

Ramalho omschreef de avond als ‘moeilijk’. “Zij kregen rood, dan denken mensen dat het makkelijker wordt, maar ze blijven compact staan en we moeten dan geconcentreerd blijven”, vertelt de jarige Braziliaan aan ESPN. “Ze kregen toch een of twee kansen. Wij hadden er meer kunnen maken, maar we hebben het hoofd koel gehouden, drie punten gepakt en de nul gehouden. Dat is voor het eerst in 2024, denk ik.”

De PSV-verdediger vond het een gemiste kans. “Als test hadden we beter elf tegen elf kunnen spelen, maar het is hoe het is. De drie punten zijn het belangrijkste. Dinsdag tegen Borussia Dortmund wordt een heel andere wedstrijd in een andere competitie. Ik kijk de Bundesliga zelf ook, ik weet hoe ze spelen, hoeveel kwaliteiten ze hebben. We moeten goed uitrusten. Het wordt een flinke uitdaging voor ons, maar ik denk dat dit team er klaar voor is.”

Onzekere toekomst voor Ramalho

Ramalho loopt na dit seizoen uit zijn contract. Hoe denkt hij hierover? “Ik wil spelen, het team helpen om de doelen voor dit seizoen te bereiken. Ik weet hoe belangrijk het voor deze clubs is om kampioen te worden en ver te komen in de Champions League. Ik blijf hard werken voor het team, maar moet beslissen wat het beste is voor mij. Ik sta overal voor open, en zal erover praten als ik nog wat ouder en wijzer bent.”

Moet PSV verlengen met Ramalho?

  • Ja
  • Nee
115+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie