‘Quincy Promes scoort ondanks gevangenisveroordeling beroemde vriendin’

Foto: ‘Quincy Promes scoort ondanks gevangenisveroordeling beroemde vriendin’

Quincy Promes moet zes jaar de gevangenis in voor betrokkenheid bij grootschalige internationale drugshandel, maar daar trekt de aanvallende middenvelder van Spartak Moskou zich niet heel erg veel van aan. In Rusland zit hij immers ‘veilig’ betreft de Nederlandse Justitie.

DreamDoll, vriendin Quincy Promes, heeft meer dan 5 miljoen volgers op Instagram

Ook in Dubai kan Promes niet opgepakt worden. En dus vertoeft hij aldaar op zijn dooie gemakkie, samen met zijn nieuwe vriendin Tabatha Robinson, beter bekend als rapper DreamDoll. Op Snapchat deelde Tabatha, die met name in geboorteland Amerika erg bekend is van haar muziek en televisieoptredens, een filmpje waarop we Promes zien met de caption ‘Mijn Liefde’.

Promes is jarenlang samen geweest met ene Jamie en heeft drie kinderen met haar. Jamie reisde altijd trouw mee als de voetballer een transfer maakte, van Amsterdam naar Sevilla en weer terug, maar de relatie ging toch uit. Nu is de oud-speler van Ajax dus gelukkig met DreamDoll.

‘Niet te benijden’

“Zij is nu de vrouw in het leven van Promes. Ze is niet te benijden, want hij zit vast in Rusland”, reageert entertainmentdeskundige Evert Santegoeds in Shownieuws. “Er zijn foto’s verschenen van deze Tabatha met Promes in Dubai, een van de weinige landen waar hij naartoe kan. Spartak Moskou had daar een trainingskamp.”

De vriendin van Quincy Promes:

@ballboxtv #fyp #foryou #trending #tiktok #foryoupage #abcxyz #viral #fypシ #football #promes #dutch #footballtiktok ♬ original sound – ballboxtv_

Denk jij dat Promes ooit echt achter tralies gaat eindigen?

  • Ja
  • Nee
545+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie