‘PSV wrijft in handjes na Xavi Simons-besluit’

Foto: ‘PSV wrijft in handjes na Xavi Simons-besluit’

Paris Saint-Germain lijkt Xavi Simons komende zomer terug te willen halen van RB Leipzig. Dat alles heeft te maken met het vertrek van de Franse topspits Kylian Mbappé, die komende zomer Parijs gaat verlaten. Keert Simons daadwerkelijk terug bij PSG, dan gaat dat PSV ook een aantal premies opleveren.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

PSV ontvangt premies bij zomerse terugkeer Xavi Simons bij PSG

Le Parisien meldt dat als PSG besluit om Simons terug te halen naar PSV, dat de Fransen ‘diverse bonussen’ moeten uitkeren in verband met een clausule die dan wordt geactiveerd. Gaat de Oranje-international een seizoen later terug naar Parijs, dan hoeft PSG geen enkele cent over te maken naar PSV.

De clubleiding ziet in Simons een belangrijke speler voor de toekomst, alleen heeft de club nog geen definitieve knoop doorgehakt over vanaf wanneer de Nederlander een belangrijke rol moet gaan vervullen. “Binnen de club worden Simons en Warren Zaïre-Emery gezien als de twee toptalenten met een enorme potentie. Omdat Bradley Barcola zich sterk ontwikkelt en PSG nieuwe aanvallers wil aantrekken, wordt gekeken welke rol Simons past”, klinkt het.

Transfer Xavi Simons uitgesloten

Het Franse medium is stellig dat PSG Simons komende zomer niet wil laten vertrekken. “Op dit moment is duidelijk dat PSG hem wil behouden. Een transfer komende zomer lijkt uitgesloten. Als PSG hem terugneemt, zou dat niet zomaar een keuze zijn. Eigenaar Nasser Al-Khelaïfi is gecharmeerd van de Nederlander en heeft veel moeite gedaan om hem terug te halen van PSV.”

Moet Simons terugkeren bij PSG?

  • Ja, dat zou verstandig zijn
  • Nee, kan beter bij Leipzig blijven
3966+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie