‘PSV verliest strijd om oud-Ajacied’

Foto: ‘PSV verliest strijd om oud-Ajacied’

PSV was serieus in de race om de handtekening van oud-Ajacied Davison Sánchez. De centrale verdediger mag vertrekken bij Tottenham Hotspur en leek een uitstekende optie voor de Eindhovense ploeg. Peter Bosz kent de Colombiaan natuurlijk uit zijn Ajax-periode. Uiteindelijk lijkt PSV mis te grijpen doordat een deal met Spartak Moskou momenteel meer voor de hand lijkt te liggen. De Russische club heeft een bod van 12 miljoen gedaan.

Geen hereniging met Bosz

PSV kan een spelers als Davison Sánchez goed gebruiken. Peter Bosz staat voor een bepaald soort voetbal en daarmee moet zijn ploeg hoog op het veld spelen. Daardoor zijn er achterin risico’s en niet elke verdediger kan met zoveel ruimte in de rug spelen. Afgelopen seizoen kreeg PSV veel treffers tegen in de Eredivisie en de defensieve kwetsbaarheid is dan ook een verbeterpunt voor Bosz. De Colombiaan heeft al eens met de oefenmeester gewerkt en kent zijn speelstijl. Toch lijkt het er niet van te komen.

Volgens het nieuwste bericht van Fabrizio Romano heeft Spartak Moskou ondertussen een bod gedaan. De Russische club kijkt positief naar de onderhandelingen en verwacht er uit te komen met de club en de speler. PSV grijpt dan ook naast deze defensieve versterking.

Geld beschikbaar

Verdediger Timo Baumgartl werd afgelopen seizoen verhuurd door PSV aan Union Berlin. Nu lijkt de verdediger te mogen vertrekken en Schalke 04 is volgens Florion Plettenberg al rond met de Baumgartl. Door het vertrek van deze speler creëert PSV iets meer ademruimte. Vooral de salariskosten die weg zullen vallen bij het vertrek van de verdediger kan PSV goed gebruiken. Met dit budget kan de club opzoek naar een nieuwe defensieve versterking.

Sánchez was een aanwinst voor PSV geweest

  • Ja, hij had de ploeg sterker gemaakt
  • Nee, PSV heeft hem niet nodig
367+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie