‘PSV-transfer aan zijden draadje’

Foto: ‘PSV-transfer aan zijden draadje’

PSV was voornemens om Couhaib Driouech zo snel mogelijk binnen te hebben, maar er is nog altijd geen witte rook zichtbaar. Volgens het Eindhovens Dagblad hangt een transfer aan en zijden draadje.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Couhaib Driouech-transfer PSV wankelt

Clubwatcher Rik Elfrink bericht namens de regionale krant: “PSV bood tijdens de play-offs om promotie naar en degradatie vanuit de Eredivisie iets meer dan twee miljoen euro op Driouech. De Eindhovense club koppelde naar verluidt ook een deadline aan dat aanbod. Excelsior heeft de aanbieding niet geaccepteerd en lijkt ook niet van plan om dat de komende weken wel te doen.”

Excelsior laat de deadline dus verlopen, hoewel Driouech volgend seizoen uit zijn contract loopt. De Kralingers lijken in te zetten op een transfersom van drieënhalf tot vier miljoen euro. “En dat wijkt niet veel af van wat PSV in de winter voor hem wilde betalen. PSV wil nu een lager bedrag bieden, omdat het contract van Driouech een half jaar korter loopt”, aldus de ED-journalist.

Veel meer clubs in de race

PSV wil voorlopig niet mee in dat oordeel. Excelsior is echter niet afhankelijk van de landskampioen, aangezien ook clubs als Leeds United en Sevilla in de race zijn. In totaal zou het zelfs om bijna tien clubs gaan, maar Driouech heeft zelf een voorkeur voor Eindhoven als nieuwe bestemming. Een keiharde beslissing is dat overigens niet. Zo zou hij in het buitenland mogelijk meer kunnen verdienen, net als zijn huidige club.

Driouech maakte afgelopen seizoen veel indruk bij Excelsior. De aanvaller kon degradatie uit de Eredivisie echter niet voorkomen.

Gaat PSV hem mislopen?

  • Ja
  • Nee
573+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie