Pochettino is blij voor scorende Madueke: ‘Hij liet gretigheid zien’

Foto: Pochettino is blij voor scorende Madueke: ‘Hij liet gretigheid zien’

Chelsea won woensdagavond van Crystal Palace. Dat zorgde voor vreugde bij Chelsea-trainer Mauricio Pochettino. De Argentijnse oefenmeester was tevreden over het spel van zijn ploeg en zag oud PSV’er Noni Madueke scoren.

‘De Premier League is heel zwaar en daarom moeten we consistent zijn’

Madueke speelt amber bij het gevallen Chelsea. De Engelsman werd voor 35 miljoen euro verkocht aan de Londenaren, maar zit vaak op de bank. Tegen Crystal Palace mocht de vleugelaanvaller invallen en dat pakte goed uit. Hij scoorde het winnende doelpunt. “Natuurlijk wil je continu spelen”, zei Madueke na afloop tegen Amazon. “Je wilt impact maken, zoals ik vandaag deed. Het is aan mij om hard te werken. Credits naar Crystal Palace. Zij hebben goed voetbal gespeeld en het ons moeilijk gemaakt, maar wij verdienden het.”

Eigenlijk zou Madueke de strafschop niet nemen, vertelt Pochettino: “Eigenlijk moest Conor Gallagher hem nemen, maar ik zei: ‘als je niet zeker genoeg bent, geef hem dan aan Noni.’ Ik ben nu heel blij en gelukkig. Hij kwam vanaf de bank en liet zijn gretigheid zien.”

Ook over het voetbal was de oefenmeester voor een groot deel te spreken. “We kregen veel kansen en ik ben blij met de prestatie”, zei hij na afloop. “De Premier League is heel zwaar en daarom moeten we consistent zijn. De eerste seizoenshelft ging op en neer en was moeilijk, maar we zijn positief en moeten laten zien dat we mee kunnen doen.”

Madueke moet meer spelen bij Chelsea

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
74+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie