WK-finalist Cucurella smoort geruchten: ‘Blij om bij Chelsea te blijven’

Foto: WK-finalist Cucurella smoort geruchten: ‘Blij om bij Chelsea te blijven’

Het is dit seizoen een redelijk onlogische combinatie, de woorden ‘blij’ en ‘Chelsea’. Na een matig seizoen eindigden The Blues op een zesde plekken en liepen ze Europees voetbal mis. Desalniettemin lijken de spelers te geloven in een ommekeer voor volgend seizoen. Marc Cucurella leek de afgelopen weken in de etalage te staan en veel clubs lonkten naar zijn diensten, maar nu maakt de verdediger één ding duidelijk: hij heeft geen behoefte om te verkassen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Na toptoernooi vindt Cucurella zich ongevraagd terug op talloze verlanglijstjes

De Spaanse linksback speelt zich dit eindtoernooi goed in de kijker, elke wedstrijd mocht hij in de basis beginnen van bondscoach Luis de la Fuente. Zo hield hij Grimaldo, die bij zijn club Bayer Leverkusen in topvorm verkeerd, op de bank – een vergelijkbare situatie als bij Dumfries en Frimpong. Cucurella maakte in 2022 na één seizoen bij Brighton & Hove Albion te hebben gespeeld de overstap naar Chelsea. In Londen wilde het niet meteen lukken voor de geboren en getogen Catalaan, maar afgelopen seizoen kwam hij meer in zijn spel.

Cucurella speelde dusdanig goed. dat de omschakeling van Chelsea compleet aan zijn kant gebeurde in de tweede seizoenshelft. Dat dit een positief effect had, was terug te zien in de resultaten van die behaald werden op Stamford Bridge. Volgens transferguru Fabrizio Romano hebben de Spanjaard en zijn zaakwaarnemer aan de geïnteresseerde clubs het volgende laten weten: “Cucurella is blij bij Chelsea, hij wil daar blijven. Als het niks geks gebeurt, is er geen reden tot overstap.

Ben jij onder de indruk van Marc Cucurella dit toernooi?

  • Ik wel
  • Ik niet
82+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie