Perez twijfelt aan droomtransfer Twente: “Hoe zouden ze dat moeten doen?”

Foto: Perez twijfelt aan droomtransfer Twente: “Hoe zouden ze dat moeten doen?”

Leon ten Voorde denkt dat een overstap van Wout Weghorst best haalbaar is, maar dan moet de Oranje-international wel flink wat salaris inleveren. Kenneth Perez denkt om die reden dat de Tukkers waarschijnlijk achter het net vissen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Weghorst serieuze optie voor Twente

Technisch directeur Arnold Bruggink maakt er geen geheim van dat hij Weghorst ‘heel graag’ wil vastleggen. De spits was tijdens de voorbije transferperiode al in beeld, maar bleek toen nog onhaalbaar. Myron Boadu werd vervolgens de vervanger van de vertrokken Manfred Ugalde. Weghorst heeft er zelf nooit een geheim van gemaakt ooit nog in de Grolsch Veste te willen spelen.

Weghorst is nog eigendom van Burnley en wordt dit seizoen verhuurd aan TSG Hoffenheim. Zijn contract in Engeland loopt door tot medio 2025, waardoor komende zomer eigenlijk al knopen moeten worden doorgehakt. Bij het ESPN-programma Voetbalpraat kwam een mogelijke overstap naar Twente ter sprake, omdat de spits zondag was gespot op de tribune tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Geen loos gerucht

Ten Voorde acht een transfer best realistisch. “Dat ze gewoon erkennen dat ze met hem gesproken hebben, en dat hij interessant is voor de zomer, dat zegt wel iets. Dan is het niet zomaar een loos gerucht”, zegt de journalist van TC Tubantia.

Perez ziet behoorlijk wat beren op de weg. “Hoe zouden ze dat financieel moeten doen? Ze vonden het al heel moeilijk om Manfred Ugalde vier of vijf ton per jaar te betalen. Hoe wil je dan Weghorst betalen qua salaris?” Ten Voorde haakte in: “Dat betekent dat Wout terug moet in salaris.”

Denk jij dat Weghorst voor Twente kiest?

  • Ja!
  • Nope
187+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie