Peersman reageert op tackle op Stengs: “Nooit mijn intentie geweest”

Foto: Peersman reageert op tackle op Stengs: “Nooit mijn intentie geweest”

Marvin Peersman heeft een reactie gegeven naar aanleiding van zijn aanslag op de benen van Calvin Stengs. De FC Groningen-verdediger beging in de halve finale om de KNVB Beker een grove charge op de Feyenoord-aanvaller, die vervolgens behoorlijk geblesseerd raakte. Peersman kreeg opvallend genoeg geen rood, maar zegt ook nooit kwade bedoelingen gehad te hebben.

Peersman geeft reactie op harde tackle op Stengs

“Ik wilde hem tegenhouden en naar de grond werken, maar zijn knie stond verkeerd. Het is nooit mijn intentie geweest om hem te blesseren”, reageert Peersman na afloop van de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Groningen tegenover OOG TV. “Ik hoor van mensen dat het bewust was, maar dit is nooit mijn intentie geweest. Wat mensen zeggen, dat boeit me vrij weinig. Maar ik vond het wel heel erg voor hem, want je wil nooit een collega blesseren.”

De verdediger laat weten dat hij middels een berichtje inmiddels zijn excuses heeft aangeboden aan Stengs. “Vandaag (maandag, red.) voor de wedstrijd vertelde hij wat er aan de hand was. Ik ben blij dat hij niks heeft gescheurd. Ik wens hem een spoedig herstel. Voor mij is het daarmee afgesloten”, aldus Peersman.

De schade lijkt uiteindelijk mee te vallen bij Stengs. Waar in eerste instantie gedacht werd aan zwaar knieletsel is dat in ieder geval niet het geval. Feyenoord liet weten dat de linkspoot naar verwachting ‘de komende weken’ niet inzetbaar is en terugkeert na de interlandperiode.

Had Peersman rood voor de overtreding moeten krijgen?

  • Ja
  • Nee
204+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie