Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Pavlidis-transfer in beweging’

Foto: ‘Pavlidis-transfer in beweging’

Voor Vangelis Pavlidis lonkt een absolute toptransfer. Volgens het Portugese Record is Benfica serieus in de markt in voor de Eredivisie-topscorer. De Portugese topclub zou al in onderhandeling zijn over een transfersom voor de Griekse spits, die nog een eenjarig contract heeft in Alkmaar.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Benfica in onderhandeling over komst AZ-spits Pavlidis

De 25-jarige goalgetter prijkt zaterdag groot op de voorpagina van de Portugese sportkrant en zou voor een bedrag van naar verluidt twintig miljoen euro de overstap kunnen maken. De Griek heeft nog maar een contract voor een jaar in Alkmaar, waardoor er geen al te hoge transfersom voor de spits op tafel hoeft worden gelegd.

Het Griekse SDNA meent zelfs dat de onderhandelingen al in een ‘zeer vergevorderd stadium’ zijn. AZ zou naast de transfersom van twintig miljoen euro ook nog een doorverkooppercentage willen bedingen. Bij Benfica moet Pavlidis de concurrentie aangaan met het Braziliaanse talent Marcos Leonardo.

De komst van Pavlidis naar Benfica zou ook een uitbreiding betekenen van het aantal voormalig Eredivisie-spelers van de club. Orkun Kökcü, Fredrik Aursnes en David Neres staan al onder contract bij de club van voormalig PSV-trainer Roger Schmidt. Pavlidis heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij AZ, waarvoor hij dit seizoen 29 keer scoorde in de Eredivisie. In de zomer van 2021 kwam de Griek over van Willem II.

Een mooie club voor Pavlidis?

  • Ja, prima vervolgstap
  • Nee, kan beter wachten op een andere club
152+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie