‘Oud-speler Vitesse ingezet bij megabod Chelsea’

Foto: ‘Oud-speler Vitesse ingezet bij megabod Chelsea’

Chelsea heeft de afgelopen transferperiodes al veel geld uitgegeven, maar bij de Londense club zijn ze nog altijd niet tevreden over de samenstelling van de selectie. Zo zouden The Blues nog een extra centrale verdediger erbij willen hebben. De pijlen zijn gericht op António Silva. Chelsea zou hem zo vraag willen hebben dat ze Armando Broja hebben ingezet als ruilmiddel.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Broja ruilmiddel in topdeal van Chelsea’

Ondanks dat Chelsea in de vorige transferperiode voor meer dan 300 miljoen euro heeft uitgegeven is de club nog niet klaar met versterkingen. Door blessureleed bij Trevoh Chalobah en Wesley Fofana is de spoeling in de achterhoede dun bij de club. Er lopen wel veel andere opties rondt, maar deze zijn volgens trainer Mauricio Pochettino duidelijk niet goed genoeg. Het Portugese toptalent António Silva is daarom een van de doelwitten van Chelsea. Silva brak vorig jaar door en sindsdien is hij eigenlijk een basisspeler bij Roger Schmidt. Ondanks dat hij pas 20 jaar is hoort hij bij de leiders van Benfica.

De Portugese club weet ook dat ze goud in handen hebben en willen Silva alleen kwijt voor de hoofdprijs. The Sun geeft aan dat Chelsea een bod heeft gedaan op de jonge verdediger. De Engelse club heeft een bod van 60 miljoen + Armando Broja gedaan. De Albanese aanvaller, die ook nog voor Vitesse speelde, heeft een marktwaarde van 25/30 miljoen euro. Ondanks dat Broja wel speelminuten krijgt van Pochettino mag hij toch vertrekken. Chelsea zou namelijk door hebben dat ze in de afgelopen periode te veel spelers hebben aangetrokken. Om nieuwe spelers aan te trekken zullen er eerst een aantal spelers moeten vertrekken.

Benfica zou dit bod van Chelsea hebben afgewezen. Het Engelse medium is daarentegen overtuigt dat Chelsea nog eens terug zal komen met een nieuw bod.

Had Benfica dit moeten accepteren?

  • Ja, 60 miljoen én Broja is een prima deal
  • Nee, Silva is een toptalent en zal voor 100 miljoen vertrekken
234+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie