Ook onder Cocu blijft Vitesse verliezen

Foto: Ook onder Cocu blijft Vitesse verliezen

De intrede van oefenmeester Phillip Cocu heeft Vitesse nog geen goed gedaan. Vorige week verloren de Arnhemmers met 3-0 van FC Twente en op zondagavond kwam daar een nieuwe nederlaag bij, dit keer thuis tegen Fortuna Sittard…

In de eerste helft van het duel vielen er bijzonder weinig kansen te noteren, maar toch werd er twee keer gescoord. In de 32e minuut kwam de 1-0 op het scorebord te staan door een goal van Bartosz Bialek, die van dichtbij binnentikte. En slechts zeven minuutjes later maakte Arianit Ferati zijn eerste Eredivisie-doelpunt: hij draaide weg bij zijn directe tegenstander en was doelverdediger Kjell Scherpen ook al de baas.

Beide ploegen begonnen fel aan het tweede bedrijf en scheidsrechter Jeroen Manschot trok liefst vijf keer de gele kaart in slechts tien minuten. Daarna begonnen Vitesse en Fortuna pas weer met voetballen, waarbij er gescoord werd door de gasten uit Limburg. Burak Yilmaz schudde een stijlvolle omhaal uit zijn mouw en kwam weliswaar niet tot scoren, maar kreeg de bal wel bij Rémy Vita, die de 1-2 scoorde.

De Arnhemmers gingen vervolgens op zoek naar de gelijkmaker, maar vonden die niet. Bijna was dat overigens wel het geval, maar Matús Bero raakte de paal. Door de nieuwe nederlaag blijft Vitesse in de onderste (rode) regionen van de Eredivisie staan: Cocu dient het snel op de rit te krijgen in de GelreDome.

Scoreverloop: 1-0 (32′) B. Bialek, 1-1 (40′) A. Ferati, 1-2 (80′) R. Vita

TIP: Verdien 2.55 keer je inleg als Vitesse uit bij Cambuur wint!

Terechte uitslag?

  • Ja
  • Nee
86+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie