Ocampos kop van jut in Spaanse media tijdens remontada PSV

Foto: Ocampos kop van jut in Spaanse media tijdens remontada PSV

De Spaanse media zijn het roerend met elkaar eens: de rode kaart van Lucas Ocampos zorgde voor de ommekeer tijdens het treffen tussen Sevilla en PSV in de Champions League. De Argentijnse aanvaller komt er niet genadig van af. De invallers van PSV kregen ook nog de complimenten voor de comeback.

Rode kaart Sevilla-aanvaller veranderde alles

“Het droomkasteel stortte in na de tweede gele kaart voor Lucas Ocampos. De eerste helft was een van de beste van dit seizoen, de ploeg van Diego Alonso had genoeg kansen om een grotere voorsprong mee de rust in te nemen. Op het punt dat het 3-0 kon worden, pakte Ocampos een onbegrijpelijke kaart”, begon Marca de analyse.

“Het werd meteen 2-1, en je voelde de wedstrijd wegglippen. Het stadion raakte in paniek, het werd gelijk en uiteindelijk velde Ricardo Pepi het vonnis over het stervende Sevilla. De Champions League is niet de tuin voor deze ploeg, en dit seizoen is voor hen het vagevuur”, kwam het dagblad met een harde conclusie voor de Andalusiërs.

Kip zonder kop met tien man

AS zag dat er in eerste instatie ook niks aan de hand was voor Sevilla. “Na de 2-0 was er niets dat erop wees dat het na de 2-0 nog mis zou gaan. Ocampos kreeg een terechte rode kaart en seconden later maakte Ismael Saibari 2-1. Daarna liep het team van Diego Alonso rond als een kip zonder kop. Yorbe Vertessen en Nemanja Gudelj zorgden voor 2-2, in blessuretijd had Tanguy Kouassi Vertessen neer moeten leggen voordat hij de assist op Pepi gaf.”

Mundo Deportivo zag dat de ploeg van Peter Bosz in het zadel werd geholpen. “PSV had het heel makkelijk om terug in de wedstrijd te komen. Ze speelden tegen tien man, maar het leek wel alsof ze tegen acht man speelden. Terwijl PSV eerste helemaal niet de indruk wekte van een ploeg die de tegenstand in eigen land op een hoopje speelt. Luuk de Jong stond op een eiland tegen een sterk spelend Sevilla, maar Ocampos bleek alles te ruïneren. PSV rook bloed, Ismael Saibari bracht de angst terug, Gudelj maakte gelijk en Pepi had de finishing touch in huis.”

Onterechte zege PSV?

  • Ja, waren lang heel matig
  • Echt niet, gewoon verdiend
596+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie