‘Noppert mag hopen op transfer naar Eredivisie-topclub’

Foto: ‘Noppert mag hopen op transfer naar Eredivisie-topclub’

Andries Noppert kende een geweldig seizoen met sc Heerenveen en het Nederlands elftal. Afgelopen weekend imponeerde de goalie opnieuw, met zijn clean sheet tegen FC Utrecht (0-2). En mogelijk volgt spoedig een fraaie beloning.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Geen Ivanusec of Barco, maar Noppert voor Feyenoord?

Het zou namelijk zomaar kunnen dat Feyenoord bij Noppert uit gaat komen nu Justin Bijlow er een flink aantal weken uit zal liggen door wederom een polsbreuk. Trainer Arne Slot bevestigde al dat hij graag een extra keeper zou willen verwelkomen, ook al moet er dan een ander transfertarget weggestreept worden.

“Wat wordt het nu? Luka Ivanusec? Of toch Esequiel Barco? Of Oussama Idrissi en een extra keeper?”, vraagt clubwatcher Martijn Krabbendam zich af. In dat laatste geval kan Andries Noppert een optie zijn. De doelman van Heerenveen stond bij Feyenoord op de lijst als vervanger van Bijlow, mocht die afgelopen zomer daadwerkelijk de stap hebben gemaakt naar Manchester United.”

Ivanusec blijft droomtarget

De clubwatcher van Voetbal International vervolgt: “Te Kloese is nog steeds bezig met Ivanusec. Deze speler wil de club al weken hebben, al lijkt het enthousiasme per week wat verder af te nemen. Dat heeft niet alleen te maken met de lange adem die Feyenoord ervoor nodig lijkt te hebben. Andere opties blijken ook interessant en betaalbaar. Niet dat de Kroaat uit beeld is, maar Feyenoord schakelde al wel door in de hoop ergens snel een deal te kunnen sluiten met een speler die creativiteit met zich meebrengt.”

Aanvallende middenvelder Barco (24, River Plate) is ook in beeld. “River Plate wees het eerste bod van Feyenoord af. Intussen zit Oussama Idrissi in de wachtkamer. Te Kloese heeft deze deal in de steigers, het gaat om nog wat details, maar het blijft stil. Dit zal te maken hebben met de Ivanusec-deal. Wie Dinamo zag spelen tegen AEK Athene, herkende dat zijn spel gelijkenissen vertoont met dat van Idrissi”, aldus Krabbendam tot slot.

Wat zou jij doen?

  • Ivanusec halen
  • Idrissi + Noppert halen
1020+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie