Noa Lang in docu: “Dat kan gewoon niet, het slaat nergens op”

Foto: Noa Lang in docu: “Dat kan gewoon niet, het slaat nergens op”

Noa Lang heeft een eigen documentaire gekregen. ‘Lastpak’ is vanaf vrijdag te zien bij Amazon Prime en we krijgen onder meer een exclusief kijkje in zijn tijd bij Club Brugge, dat hij afgelopen zomer verruilde voor PSV.

Noa Lang haalde in documentaire Lastpak flink uit naar Club Brugge

Het seizoen 2022/2023 werd door Brugge op dramatische wijze afgesloten, Lang was er duidelijk klaar mee. “Weet je wat het is bij ons team? Drie kwart van de ploeg gelooft er al twee maanden niet meer in. Ze hebben geen idee van het play-offsysteem. Zo spelen we, zo trainen we. Dat is toch niet meer leuk? Er zit geen winnaarsmentaliteit in dat team, man. Het is gewoon toxisch allemaal daar”, zei de linksbuiten onder meer, geciteerd door Het Laatste Nieuws

Ook het clubbestuur kreeg er van langs van Lang. “In de 2,5 jaar dat ik hier speel heb ik zes trainers (maar het waren er vijf n.v.d.r.) gehad. Nu al drie op één seizoen. Dat kan gewoon niet, het slaat nergens op. Als club moet je dan ook in de spiegel kijken. Het bestuur en zo. Deze situatie is niet gezond voor mij. Ik hoor hier allang weg te zijn. Ik heb geen motivatie meer om hier te voetballen.”

Transfer Noa Lang naar PSV ketste bijna af

En dus koos hij voor PSV. Maar terwijl hij in Eindhoven medisch gekeurd werd, dreigden de onderhandelingen te klappen. PSV werd gesommeerd de keuring af te breken, tot woede bij Lang. “Heel mijn leven heb ik dit soort dingen. Ik ga niet meer terug”, foeterde hij. Mede doordat Lang hamerde op een transfer naar PSV, kwam het later alsnog rond; voor een transfersom van bijna 15 miljoen euro.

Trailer documentaire Noa Lang: Lastpak

Lang zal uiteindelijk nog een groot succes worden bij PSV

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet hetn og zien..
207+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie