‘Monstertransfer voor Diant Ramaj’

Foto: ‘Monstertransfer voor Diant Ramaj’

Diant Ramaj hoort de laatste weken steevast tot de uitblinkers bij Ajax. Het goede keeperswerk van de Duitse doelman heeft ook de interesse gewekt van Engelse topclubs. De Duitse BILD-journalist Christian Falk meldt dat Arsenal, Chelsea en Manchester United de doelman op de radar hebben staan.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Manchester United, Arsenal en Chelsea laten oog vallen op Ajax-uitblinker Ramaj

Manchester United zou in Ramaj een goede stand-in zien voor André Onana, die afgelopen zomer voor een bedrag van vijftig miljoen euro werd overgenomen van Internazionale. De Kameroense doelman weet nog niet altijd te overtuigen dit seizoen, maar lijkt voorlopig wel eerste doelman te mogen blijven. De Turkse keeper Altay Bayindir en de ervaren Tom Heaton zijn de andere opties die Ten Hag tot zijn beschikking heeft.

Arsenal zou de komst van Ramaj ook wel zien zitten en ziet de Duitser als een geschikte vervanger voor Aaron Ramsdale, die dit seizoen de stand-in is voor eerste doelman David Raya. Chelsea heeft al een heel arsenaal aan keepers, waar Djordje Petrovic als eerste keus geldt. Robert Sánchez, Lucas Bergström of Marcus Bettinelli zijn de andere opties voor trainer Mauricio Pochettino.

Of Ajax mee wil werken aan een transfer is nog maar de vraag. De Duitser werd afgelopen zomer aangetrokken door Sven Mislintat en lijkt als een van de weinige aankopen van de toenmalig technisch directeur wel naar behoren te functioneren. Ramaj heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2028.

Moet Ajax Ramaj verkopen?

  • Ja, alleen voor het juiste bedrag
  • Nee, gewoon houden
1065+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie