Mislintat helder: “Daar hoeven we niet omheen te praten”

Foto: Mislintat helder: “Daar hoeven we niet omheen te praten”

Sven Mislintat sluit niet uit dat hij binnen een afzienbare tijd terugkeert naar Borussia Dortmund. Dat heeft de voormalig directeur voetbalzaken van Ajax laten weten aan Sky Deutschland.

Eerdere periode bij Borussia Dortmund

De Duitser begon eind jaren ’90 bij Borussia Dortmund als wedstrijdanalist en vervolgde zijn loopbaan als hoofdscout. Vanwege zijn goede werk maakte hij de overstap naar Arsenal en VfB Stuttgart, maar beide avonturen werden geen groot succes. In het voorjaar van 2023 vertrok hij naar Ajax, waar hij ook maar een korte periode zat.

Mogelijke terugkeer van Mislintat

Het zorgt bij Mislintat ervoor dat hij goed nadenkt over zijn nieuwe functie. Aangezien het meermaals verkeerd is afgelopen, lijkt het logisch te zijn dat hij terugkeert bij zijn jeugdliefde. Mislintat stelt dat het bepaald niet ondenkbaar is dat dit gaat plaatsvinden, maar benadrukt dat er momenteel niets achter de schermen speelt.

“Dortmund is mijn thuis, dat spreekt voor zich. En mijn band met de club is niet gaan slijten”, zo benadrukt Mislintat in een uitgebreid gesprek op de Duitse televisie. “Clubs die je in het hart zitten, waar je hebt gewerkt en zoveel waardering hebt gevoeld, zijn altijd mogelijke werkgevers. Daar hoeven we niet omheen te praten.”

“Laat me wel duidelijk zijn: op dit moment speelt dat absoluut niet. Ik ben net klaar bij Ajax en nu kijken we eens rustig wat de toekomst gaat brengen.” In hetzelfde interview ging Mislintat in op zijn periode bij Ajax. Daarover liet hij weten dat hij het gevoel heeft dat hij bij de Amsterdammers te weinig tijd heeft gekregen.

Is Mislintat voor andere clubs wel een goede technisch directeur?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
261+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie