‘Miljardair trekt portemonnee voor Joey Veerman’

Foto: ‘Miljardair trekt portemonnee voor Joey Veerman’

Joey Veerman maakt een goed seizoen door bij PSV en dat betekent automatisch dat de middenvelder er goed op staat in het buitenland. Bij Newcastle United bijvoorbeeld, dat een vervanger zoekt voor Sandro Tonali, die geschorst is wegens zijn gokgedrag. Volgens de Engelse media is Veerman optie ‘number one‘ van de Premier League-club.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Joey Veerman voor megabedrag naar Newcastle United?

The Magpies bulken van het geld, dus in het Philips Stadion zal men zich momenteel in de handen wrijven. Het Qatarese Public Investment Fund, dat de touwtjes in handen heeft op St. James’ Park onder leiding van Mohammed Bin Salman, de kroonprins van Saudi-Arabië (én miljardair) strooit in de regel met geld en kan voldoen aan welke vraagprijs dan ook. Het is onbekend wat Veerman precies moet kosten, maar zijn marktwaarde wordt geschat op 32 miljoen euro.

De Telegraaf berichtte vanmorgen nog: “Voor het voetbal dat Bosz wil spelen is de driehoek Olivier Boscagli-Jerdy Schouten-Joey Veerman van het allergrootste belang. Dit balvaardige en tactisch intelligente trio vormt de basis voor het voetballende overwicht dat PSV in vrijwel elke wedstrijd heeft en bepaalt het ritme van de wedstrijd. Het zou logisch zijn als PSV er alles aan doet om het trio binnenboord te houden, maar of dat ook helemaal gaat lukken is nog de vraag.”

Vervolgens ging het dagblad in op Veerman: “PSV wil ver gaan om Veerman binnenboord te houden. Echter als de onderhandelingen geen succes hebben, kan een lucratieve verkoop deze zomer toch aan de orde komen.”

“Het is geen geheim…”

Zaakwaarnemer Nathan van Kooperen, die de belangen van de spelmaker behartigt, liet eerder weten: “Het is geen geheim dat Joey heel graag een stap wil maken in de zomer, maar hij heeft nog alles om voor te spelen. Kampioen worden met PSV, ver komen in de Champions League, er komt een EK aan. Om nu een stap te maken was niet verstandig. Als er in de zomer niets komt wat hij verwacht, zit hij bij PSV ook heel goed op zijn plek.”

Zie jij dit zitten?

  • Ik wel
  • Ik niet
4881+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie