Memphis sneert naar Van der Vaart: ‘Als ik hem hoor praten…’

Foto: Memphis sneert naar Van der Vaart: ‘Als ik hem hoor praten…’

Memphis Depay heeft gereageerd op de kritiek van Rafael van der Vaart. De analist vroeg zich recentelijk af of de aanvaller te gespierd was geworden. Memphis begrijpt totaal niet waar deze opmerking vandaan komt en weerlegt de kritiek.

Memphis reageert op Van der Vaart

“Ik heb het laagste vetpercentage van de laatste tien jaar. Die spiermassa komt er bij kijken”, reageert Memphis in gesprek met De Telegraaf. “Maar het is niet zo dat ik in de gym zit met het idee ‘ik wil een bodybuilder worden’. Als ik Rafael op tv hoor praten, dan denk ik ‘jongen…’. Oké, hij heeft niet zo lang met mij gespeeld. Maar die andere jongens, zoals Wesley Sneijder, weten mijn kracht. Die weten dat ik fysiek ijzer ben en dat ik zo’n power van nature heb.”

De spiermassa van Memphis is gegroeid tijdens zijn blessure. “Dan is het logisch, dat als je geen wedstrijden hebt voor twee, drie maanden, dat dan de spiermassa groeit. En dan langzamerhand weer afneemt door de cardio als je gaat spelen. Maar als je een hamstringblessure hebt, kun je niet gelijk gaan rennen op het veld. Ik probeer te doen wat mijn lichaam vraagt.”

Ook wil Memphis duidelijk maken dat hij veel tijd in zijn lichaam steekt. Ook Van der Vaart is onwetend op dat gebied, stelt hij. “Of het nu voeding is, de voorbereiding op de trainingen, behandelingen… Ik denk dat mensen niet weten wat ik daar allemaal voor doe. Misschien ook doordat ik daar weinig over post en vooral veel over fashion en muziek”, bekent hij eerlijk.

Memphis is te gespierd geworden

  • Ja, dat kan niet meer zo
  • Nee hoor, als het voor hem werkt is het goed
990+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie