Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Memphis haalt in nieuwe track hard uit naar media: ‘Voel me meer thuis in Ghana’

Foto: Memphis haalt in nieuwe track hard uit naar media: ‘Voel me meer thuis in Ghana’

In aanloop naar het EK in Duitsland heeft Memphis Depay een gloednieuwe single met videoclip uitgebracht. In zijn nieuwe track ‘Kings & Kingdoms’ rapt de Oranje-aanvaller over zijn luxe leven, de aandacht van de pers en zijn Ghanese roots. 

Memphis Depay lanceert nieuwe track met videoclip in aanloop naar EK

Memphis laat in de clip eerst zijn luxeleven zien, iets dat we kennen uit voorgaande video’s. Er zijn beelden te zien van luxe hotelkamers en glinsterende sieraden, terwijl het over modellen in Cannes en St. Tropez gaat. “Je schrikt van de prijs van mijn kapper, dat is grappig”, rapt de 30-jarige aanvaller van Atlético Madrid, die zeer waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd al gespeeld heeft in de Spaanse hoofdstad.

Memphis bespreekt vervolgens de rol van de media, die er volgens hem niets van begrijpt. “Shit, ik leef in een bubbel. Krant die weer schrijft in de hoop dat ik stumble. Maak toch de tijd voor fans en ik geef ze een krabbel.” De international noemt zich ‘flamboyant’, maar tegelijkertijd ook ‘humble’. “Dit is een andere level. Ik ben een one of one.”

Ghana

De videoclip switcht dan naar de straten van Ghana, waar Memphis zijn roots heeft. “Ja, ze weten ik ben chosen. Uit de dirt men geloof me. Blote voeten fuck zolen, spirit is altijd loaded.” De aanvaller verwijst ook naar het slavernijverleden van het Afrikaanse land. “Toen ze kwamen met boten, en alles wilden ownen, alles is van ons gestolen.”

Memphis stelt zich ‘meer thuis te voelen’ in zijn ‘motherland’. “Ik voel me Mozes als we rennen. Dit is God’s plan, we gaan door oceans als we rennen.”

Heb jij er problemen mee dat hij dergelijke muziek/clips maken?

  • Ja, vind het helemaal niks
  • Moet hij vooral zelf weten
585+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie