Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Megadreun voor Kenneth Taylor’

Foto: ‘Megadreun voor Kenneth Taylor’

Kenneth Taylor moet komende zomer het EK voor de televisie volgen. De Ajax-middenvelder behoorde niet tot de voorselectie van Oranje en kwam dus ook niet in de definitieve selectie terecht. De interlandcarrière dreigt zo voor Taylor al snel in het slop te geraken, zeker als bondscoach Ronald Koeman de komende jaren de scepter blijft zwaaien bij Oranje.

Kenneth Taylor klaar bij Oranje, voorkeur voor Gravenberch

In de podcast Kick-Off van De Telegraaf bespreken de voetbaljournalisten Mike Verweij en Valentijn Driessen de keuzes van Koeman en werd er onder meer de vergelijking gemaakt tussen Ryan Gravenberch en Taylor. Volgens Driessen is het niet meer dan logisch dat Gravenberch erbij zit in plaats van Taylor. “Hij zorgt ervoor dat het niveau op de trainingen hoog blijft te liggen. Het is een speler die veel meer meerwaarde heeft dan Kenneth Taylor.”

Driessen weet wel waar het is misgegaan voor de Ajax-middenvelder. “Taylor heeft Koeman tegen Frankrijk in de steek gelaten en dat blijft hem achtervolgen. Taylor heeft voor een groot gedeelte een dramatisch seizoen gehad. Hij heeft zich tegen het einde van de competitie redelijk hersteld, maar dat is tegen NEC en PEC Zwolle. Gravenberch speelt in de Premier League, de beste competitie van de wereld.”

Op 24 maart 2023 maakte Taylor zijn basisdebuut voor Oranje tegen Frankrijk, maar dat liep uit op een enorm fiasco. De middenvelder werd na 33 minuten spelen bij een 3-0 achterstand al gewisseld.

Verwacht jij dat Taylor nog onder Koeman gaat worden opgeroepen voor Oranje?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
3933+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie