Mbappé naar Engeland? “Iedereen wil bij deze club spelen”

Foto: Mbappé naar Engeland? “Iedereen wil bij deze club spelen”

Kylian Mbappé vertrekt aankomende zomer bij Paris Saint-Germain, zo kwam donderdag naar buiten. Een dag later stelt Mikel Arteta dat de Franse topaanvaller meer dan welkom is bij Arsenal.

Arsenal toont interesse in Kylian Mbappé

Aan het einde van het voetbaljaar loopt het contract van Mbappé af. Al langer was het de vraag of hij bij de Franse topclub wilde blijven, maar intussen is duidelijk geworden dat hij graag de volgende stap maakt. Gezien zijn transfervrije status is Mbappé een interessante speler, waarvan meerdere Europese topclubs willen profiteren.

Waar het erop lijkt dat hij naar Real Madrid vertrekt, zou Arteta het begrijpelijk vinden als Arsenal ook achter de schermen een poging waagt om hem aan de selectie toe te voegen. “Waarom niet? Als we het beste team willen zijn, hebben we het beste talent en de beste spelers nodig. Dat is zeker”, zo benadrukt de hoofdtrainer op de persconferentie.

Topjaren voor Arsenal in Premier League

Vorig seizoen streed Arsenal tot het einde van het competitieseizoen mee voor het kampioenschap en ook dit voetbaljaar doet het team van Arteta het goed. De Londenaren staan na 24 speelronden op de derde plaats in de Engelse competitie, met een achterstand van slechts twee punten op koploper Liverpool. Arteta denkt dan ook dat Arsenal voldoende te bieden heeft.

“Ik denk niet dat dat ooit een probleem is geweest. Iedereen wil voor Arsenal spelen. De spelers met wie we gesprekken hebben gehad, hebben altijd die glimlach op hun gezicht zodra de deur open gaat en de gesprekken beginnen. Dat komt door onze geschiedenis en alles wat we hebben gepresteerd, ook in het verleden.”

Is Mbappé voor Arsenal haalbaar?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
225+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie