‘Mats Wieffer naar droombestemming’

Foto: ‘Mats Wieffer naar droombestemming’

Mats Wieffer miste het seizoenslot bij Feyenoord met een blessure en het Europees kampioenschap gaat ook al aan zijn neus voorbij. Dat is echter goed nieuws voor Atlético Madrid, dat in ieder geval niet te maken krijgt met een stijgende marktwaarde als gevolg van goede prestaties bij het Nederlands elftal.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Atlético Madrid zet door voor Mats Wieffer’

Volgens journalist Rubén Uría (bijna 170.000 volgers op X) is Wieffer in aankomende zomer een van de prioriteiten van oefenmeester Diego Simeone. El Cholo is op zoek naar een nieuwe nummer zes omdat de verwachting is dat Saúl Ñíguez én Thomas Lemar zullen vertrekken uit het Estadio Cívitas Metropolitano. Het is dus broodnodig om een nieuwe controleur aan te trekken en de naam van Wieffer staat op één, aldus het nieuwtje.

Bij Atlético hebben ze in principe een voorkeur voor spelers die Spaans kunnen spreken en dat kan de Feyenoorder helemaal niet, maar hem vinden ze klaarblijkelijk zo goed dat ze bereid zijn om over dat selectiepunt heen te stappen. De leiding van de Madrilenen, bestaande uit CEO Migual Ángel Gil en zijn rechter- en linkerhand Carlos Bucero en Andrea Berta zouden achter de schermen al hard aan de transfer werken.

‘Anders ben ik bij Feyenoord ook op mijn plek’

In de winter meldde Atlético zich al bij De Kuip, onthulde Wieffer zelf: “Atlético had zich bij Feyenoord gemeld. Uiteindelijk was het aan de clubs, maar die zijn er niet uitgekomen. Ik had wel met Atlético willen praten, maar als de clubs er niet uitkomen, heeft dat ook geen zin. Ik heb het hier naar mijn zin en we kijken in de zomer wel of er nog iets komt. En anders ben ik bij Feyenoord ook gewoon op mijn plek.”

Het is de vraag wat Feyenoord precies voor zijn middenvelder kan krijgen. Diens marktwaarde wordt geschat op 27 miljoen euro en daaronder zullen de Rotterdammers vermoedelijk sowieso niet gaan zitten. Atlético Madrid is natuurlijk ook behoorlijk kapitaalkrachtig… Ook FC Barcelona en Liverpool worden echter weleens genoemd in de wandelgangen.

Mooie club voor hem?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
5969+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie