Martínez teleurgesteld in ‘vriend’ Lukaku: “Ik ben ontgoocheld”

Foto: Martínez teleurgesteld in ‘vriend’ Lukaku: “Ik ben ontgoocheld”

Romelu Lukaku heeft het verbruid bij Lautaro Martínez. De Argentijnse spits is zeer teleurgesteld in het gedrag van zijn voormalige aanvalspartner bij Internazionale.

Inter-maatjes liggen op ramkoers

De transfersoap rond Lukaku speelt al meerdere weken. Inter huurde de Belgische spits vorig seizoen van Chelsea, en was bereid hem voor 35 miljoen euro definitief over te nemen. Vanuit het kamp-Lukaku bleef het vervolgens stil tot ergernis van de Italiaanse grootmacht. De Rode Duivel was onbereikbaar voor de clubleiding en ploeggenoten, waarna het bestuur zich terugtrok. Op Instagram liet Lukaku weten dat dat ‘leugens’ waren, maar daar is Martínez het niet mee eens.

“Hij heeft niet teruggebeld of iets laten weten”

De Argentijn en Belg, die geregeld het aanvalsduo vormden bij de Nerazzurri, waren goed bevriend. Zo was Lukaku in mei nog op de bruiloft van de Zuid-Amerikaan. “De waarheid is dat ik teleurgesteld ben in hem”, laat Martínez weten aan La Gazzetta dello Sport. “Ik heb Lukaku meerdere keren geprobeerd te bellen, maar hij heeft nooit teruggebeld of iets van zich laten weten. Bij andere ploegmaten die hem een bericht hebben gestuurd: hetzelfde verhaal. Ik ben ontgoocheld, maar het is zijn keuze.”

Lukaku staat nog altijd onder contract bij Chelsea, maar daar ligt geen toekomst meer voor onze zuiderbuur. Vanuit Saudi-Arabië is er interesse, maar Big Rom houdt die vooralsnog af. Juventus probeerde eerder de deal met Inter te kapen, al kan het niet doorpakken. De Italiaanse topclub wacht eerst nog op het moment dat Dusan Vlahovic eventueel vertrekt.

Naaistreek van Lukaku?

  • Zeg dat wel!
  • Ik denk ook dat het leugens zijn
394+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie