Lukaku doet opvallende uitspraken over transferzomer

Foto: Lukaku doet opvallende uitspraken over transferzomer

Romelu Lukaku is allerminst te spreken over hoe de voorbije transferzomer is verlopen. De centrumspits deed op de persconferentie voorafgaand aan het duel tussen Oostenrijk en België onthullende uitspraken.

Geschrokken Lukaku van transferzomer

Nadat de Belg vorig seizoen al op huurbasis voor Internazionale speelde, leek het erop dat hij zou terugkeren. Niets was echter minder waar. Toen Internazionale te horen kreeg dat Lukaku ook in gesprek was met concurrent Juventus, haakte het af. Ook de club uit Turijn besloot niet door te pakken, waardoor hij in het tweede team van Chelsea dreigde te blijven zitten.

Uiteindelijk besloot AS Roma een oplossing te bieden en maakte Lukaku alsnog een transfer. De aanvaller is echter geschrokken over wat er gedurende de zomer over hem is gezegd. “Genoeg mensen weten over welke kwaliteiten ik beschik. Er zijn gewoon heel wat buitenstaanders die graag in mijn naam spreken. Er is dan ook veel onzin verschenen”, liet Lukaku weten.

Lukaku wilde tegenover de aanwezige media verder niets meer kwijt over de kwestie, al is hij in een later stadium wél van plan om dit uit de doeken te doen. “Jullie weten dat ik niet graag rond de pot draai. Ik zal op tijd spreken, maar als ik echt zou zeggen hoe het afgelopen zomer allemaal ging, dan zou iedereen schrikken.”

IJzersterke beginperiode bij AS Roma

Het geeft de speler een trots gevoel dat hij in de zomer rustig is gebleven. “Er waren momenten dat ik kon ontploffen. Vijf jaar geleden had ik dat wellicht ook gedaan, maar nu heb er daar geen energie aan verspild.” Bij AS Roma stond hij voorlopig vijfmaal in de Serie A in het basisteam, waarin hij evenzo vaak scoorde.

Behoort Lukaku op zijn positie tot de Europese top?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
64+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie