EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘AS Roma maakt werk van gratis Memphis’

Foto: ‘AS Roma maakt werk van gratis Memphis’

Het is te hopen dat de flamboyante spits van Oranje nog de volle aandacht bij het EK heeft, maar toch ontwikkelt zich het een en het ander op de transfermarkt. Hoewel het er op dit eindtoernooi niet echt uitkomt, is Memphis nog altijd een gevaarlijke speler van niveau. Logisch dus dat clubs informeren naar zijn kwaliteiten, zeker nu de nummer tien van het Nederlands elftal transfervrij is.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

AS Roma toont concrete interesse in Memphis, AC Milan houdt slag om arm

Het is geen geheim dat clubs in Europa de naam ‘Memphis’ op hun lijstje hebben staan, misschien is het ook voor de speler tijd om weer eens naar de subtop van een competitie te gaan. Op dat niveau genoot hij zijn beste spel, zoals bij Olympique Lyon. De Nederlandse en vooral Rotterdamse voetbalfan zou niet meteen staan te springen voor een overstap naar de Romeinen, maar toch maakt de club uit Roma er werk van. Volgens LaRoma24 heeft de club geïnformeerd bij het team van Memphis en willen ze hem een mooie aanbieding doen.

Met Champions League op zak is het een interessante overstap, hoewel AC Milan ook nog een slag om de arm houdt – mocht hun aantrekken van Joshua Zirkzee in het water vallen. Kortom, de 30-jarige aanvaller is niet alleen het oogappeltje van Ronald Koeman. Ook in de Serie A is men erg gecharmeerd van Memphis. Hij kwam tot nu toe dit EK één keer tot scoren, verder wil het vooral met doodspelmomenten niet echt vlotten voor de vedette. Zou een mogelijke kans om in de etalage te staan voor AS Roma zijn drijfveer opvoeren?

Moet Memphis naar de Serie A toe?

  • Ja, dat is zijn niveau
  • Nee, daar komt hij niet tot z'n recht
553+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie