Kraay weet het zeker: ‘Die PSV’er is na dit seizoen zeker weg’

Foto: Kraay weet het zeker: ‘Die PSV’er is na dit seizoen zeker weg’

PSV wist op donderdagavond een monsterscore neer te zetten tegen PEC Zwolle. Na de wedstrijd ging het vooral over de hattrick van aanvoerder Luuk de Jong. Hans Kraay jr. keek met verbazing naar een andere speler van PSV. Voor hem was Joey Veerman fantastisch in Zwolle.

Veerman kan volgend seizoen niet meer bij PSV spelen

Tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN sprak Kraay vol lof over Veerman. De middenvelder is een van de uitblinkers van dit PSV. Het kan dan ook geen toeval zijn geweest dat PSV een aantal wedstrijden niet wist te winnen op het moment dat Veerman geblesseerd was. De 25-jarige middenvelder is sinds een aantal wedstrijden weer terug en PSV speelt direct weer de sterren van de hemel. Kraay weet in ieder geval zeker dat Veerman volgend seizoen niet meer in Eindhoven te bewonderen is. “Joey Veerman, die is aan het einde van het seizoen écht weg. Dat kan toch niet anders?”

Volgens de verslaggever zit het bij Veerman vooral in de consistentie die hij laat zien tijdens de wedstrijden. “Ik weet dat er nu ook voetballers kijken en denken dat dit voor hem eigenlijk normale ballen zijn, maar daar waren er zó ongelooflijk veel van.” Naast alle mooi passes van de middenvelder gaf hij ook nog 1 assist tijdens deze wedstrijd.

Uitstekend seizoen Veerman

Het oog bedriegt niet. De onderliggende statistieken van Joey Veerman laten zien dat hij goed bezig is. In 20 Eredivisiewedstrijden was hij al goed voor 3 doelpunten en 11 assists. Daarmee is hij de beste aangever van de Eredivisie. Naast deze statistieken in de Eredivisie speelde hij het afgelopen jaar ook meerdere interlands voor Oranje. Veerman lijkt op weg naar de uitgang bij PSV.

Speelt Veerman na dit seizoen nog in Eindhoven?

  • Ja, die kans is aanwezig
  • Nee, hij is 100% zeker weg
289+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie