Koeman krijgt er richting EK een goede optie bij

Foto: Koeman krijgt er richting EK een goede optie bij

Jurriën Timber is erg dicht bij zijn rentree bij Arsenal. Dat is goed nieuws richting de beslissende weken van het seizoen. Ook voor bondscoach Ronald Koeman wordt de verdediger wellicht weer een optie voor het EK.

Herstelde Jurriën Timber (Arsenal) dicht bij rentree

In een persconferentie voorafgaand aan het Premier League-treffen met Luton Town op woensdagavond ging trainer Mikel Arteta in op de situatie van Timber. “Het gaat erg goed met hem. Hij staat weer op het trainingsveld en zijn rentree laat niet lang meer op zich wachten”, aldus de Spanjaard.

De oefenmeester predikt echter geduld met zijn pupil, die al tijdens het eerste competitieduel van het seizoen zwaar geblesseerd raakte. De kans bestaat dat Timber eerst nog een paar wedstrijden met het Onder 21-elftal van Arsenal gaat spelen om helemaal wedstrijdfit te worden. Arteta weet nog niet om hoeveel duels dat zou gaan.

‘Per week beter’

De manager heeft echter goede hoop dat Timber dit seizoen nog in actie gaat komen voor de titelkandidaat van de Premier League. “Ik denk dat er een goede kans is dat Timber dit seizoen nog minuten gaat maken. Ik kan geen percentage geven, maar het ziet er per week beter uit.”

Als Timber nog de nodige minuten maakt dit seizoen komt hij vermoedelijk ook weer in beeld bij Oranje. Voor zijn favoriete positie, die van centrumverdediger, is er echter veel concurrentie.

Zou je J.Timber mee nemen naar het EK?

  • Ja, zeker wel
  • Nee, er zijn duidelijk betere opties
437+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie