Klap voor Boëtius: wéér kanker vastgesteld

Foto: Klap voor Boëtius: wéér kanker vastgesteld

Jean-Paul Boëtius is opnieuw opgeschrikt door een vervelende boodschap. Voor de tweede keer is de ziekte kanker vastgesteld bij de momenteel clubloze middenvelder.

Clubloze Boëtius deelt slecht nieuws op Instagram

In september 2022 werd er al teelbalkanker vastgesteld bij de voormalig Feyenoord-speler. Destijds werd de ziekte in een vroeg stadium vastgesteld, waardoor een operatie volstond. Vrijdagavond maakt hij via Instagram bekend dat de kanker is teruggekeerd.

Boëtius ondergaat chemotherapie, omdat er uitzaaiingen naar de lymfeklieren zijn gevonden. Daarover schrijft hij: “Ik wil mijn grote dankbaarheid uiten voor alle liefde en support die ik heb ontvangen. Jullie betrokkenheid is een bron van hoop. Ik kijk enorm uit naar de dag dat ik weer in een vol stadion kan voetballen, ik zie jullie daar.”

Sinds de zomer van 2023 is Boëtius clubloos. Na de degradatie van Hertha BSC besloot de enkelvoudig international van het Nederlands elftal zijn contract op te zeggen. Hij trainde onlangs nog wel mee bij Sparta Rotterdam, maar daar besloot hij niet te blijven.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie