Kieft over PSV’er: “Daar gaat hij onder gebukt”

Foto: Kieft over PSV’er: “Daar gaat hij onder gebukt”

Guus Til was in het voorbije voetbalseizoen een vaste waarde in het team van Feyenoord, maar deze voetbaljaargang zit hij veelal op de bank bij PSV. Volgens Wim Kieft gaat de middenvelder gebukt onder zijn eigen veelzijdigheid.

De oud-voetballer schrijft in zijn column in De Telegraaf: “Nog heel even terug naar Guus Til. Die wordt na zijn overstap van Feyenoord naar PSV overal gebruikt. Daar gaat hij onder gebukt. Til is geen hoogvlieger maar heeft wel specifieke kwaliteiten. Je benut hem het beste als diepste middenvelder achter een grote spits.”

De Eindhovenaren wonnen twee keer overtuigend in de Europa League: “Het optreden van PSV tegen FC Zürich was leuk voor het zelfvertrouwen van de ploeg, maar dit soort tegenstanders in de Europa League stelt niks voor. Ruud van Nistelrooy ziet dat zijn ploeg zich redelijk hersteld heeft en als een paar spelers nu werkelijk op de terugweg zijn wordt het leuk om te zien wat de ploeg gaat doen.”

Blessuregevallen

Noni Madueke komt nu al terug en Luuk de Jong lijkt ook niet meer zo ver weg van een terugkeer in het team”, vervolgt Kieft. “Dat is bij uitstek de man achter wie Til straks kan opduiken. Ook ben ik nieuwsgierig naar wat Anwar El Ghazi kan toevoegen aan PSV. Hij is niet van het niveau Cody Gakpo, maar ik vind hem wel een goede speler. Hij brengt altijd dreiging, is nog zeer ambitieus en kan een doelpunt maken.”

TIP: Verdien 6 keer je inleg als PSV van Arsenal wint!

Had jij meer van Til verwacht?

  • Ik wel
  • Ik niet
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie