‘Kevin van Veen verlaat Groningen in januari al weer’

Foto: ‘Kevin van Veen verlaat Groningen in januari al weer’

Kevin van Veen kwam afgelopen zomer met de nodige bombarie naar FC Groningen, maar de spits speelde vooralsnog weinig klaar en is zelfs zijn basisplaats verloren onder coach Dick Lukkien. Hij zet nu zelf alvast de deur richting een terugkeer naar Schotland alvast wagenwijd open.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Tegenvallende periode bij FC Groningen mogelijk snel beëindigd

Van Veen heeft wel al vijf goals voor Groningen gemaakt in de Keuken Kampioen Divisie, maar mede door een conflict met Lukkien speelt hij de laatste weken nog maar weinig. “Ik deed het oké, maar de coach en ik hadden een discussie en daarin ben ik een grens over gegaan met mijn taalgebruik. Sindsdien zit ik op de bank en dat heeft de nodige interesse losgemaakt. Mijn zaakwaarnemer is al door zes of zeven clubs gebeld die me in januari willen huren”, vertelt Van Veen aan The Scottish Sun.

De interlandperiode bracht Van Veen door in Schotland. Dat hij inmiddels weer terug is gevlogen naar Nederland vond hij lastig, al helemaal omdat zijn vriendin zwanger is van hun eerste kindje. Derhalve neigt Van Veen nu nog meer naar een terugkeer naar Schotland. “Toen ik naar Groningen ging, wist ik dat het een uitdaging zou worden gezien mijn thuissituatie, maar het was nog moeilijker dan ik had gedacht. Toen ik de reis terug naar Nederland maakte, realiseerde ik me dat ik de volgende keer onze baby zal moeten achterlaten. Dat zal moeilijk worden.”

Motherwell, Rangers FC

“Natuurlijk zou ik luisteren naar Motherwell, want ik heb daar een succesvolle periode gehad. Maar afgelopen seizoen zei mijn zaakwaarnemer ook dat er belangstelling was van Rangers, alleen dat ik met mijn leeftijd misschien niet in hun profiel zou passen”, aldus Van Veen, die nog tot medio 2026 vastligt in het noorden, tot slot.

Groningen moet Van Veen in januari al weer laten gaan

  • Eens
  • Oneens
460+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie