Kane vreest: “Gaat me de rest van mijn loopbaan achtervolgen”

Foto: Kane vreest: “Gaat me de rest van mijn loopbaan achtervolgen”

Harry Kane kan het nog altijd niet verkroppen dat Engeland afgelopen zomer de finale verloor van Italië. De centrumspits geeft in gesprek met Sky Sports aan dat hij een moeilijke periode achter de rug heeft.

Engeland kreeg een klein half jaar geleden de kans om in eigen land het Europees kampioenschap te winnen, maar ging in de eindstrijd onderuit tegen Italië. “Ik was in de buurt van een droom en dan wordt die je zó snel afgenomen”, stelt Kane. “De verloren finale zal me waarschijnlijk de rest van mijn loopbaan achtervolgen.”

Bovendien suggereerden diverse media dat Kane zijn rug zou toekeren richting Tottenham Hotspur. “Ik moest voor het eerst omgaan met transfergeruchten. Dat eist natuurlijk mentaal zijn tol, maar ik heb altijd goede vrienden en familie om me heen gehad. Ik kan met ze praten over dit soort dingen. Als dingen moeilijk zijn, is het belangrijk dat je erover praat en het niet verbergt.”

Slechte seizoenstart

Kane heeft de hectische periode ogenschijnlijk nog niet verwerkt, want de aanvaller maakt een zeer moeilijk seizoen door bij de Londense club. De Engelse International maakte in zijn eerste tien competitiewedstrijden slechts één doelpunt, waardoor zijn ploeg in de middenmoot van de Premier League is terug te vinden. Antonio Conte moet de ploeg weer aan de praat krijgen.

Maakt Kane de openingstreffer tegen Albanië? Pak 3.20 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Verdiende Engeland het om het EK te winnen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
59+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie