Kane klaar voor volgende stap: “Ieder jaar prijzen winnen is mijn doel”

Foto: Kane klaar voor volgende stap: “Ieder jaar prijzen winnen is mijn doel”

Harry Kane wil een stap hogerop maken en heeft een transferverzoek ingediend bij Tottenham Hotspur. Nadat dit nieuws eerder deze week al doorsijpelde vanuit de Engelse media, geeft de Spurs-goalgetter dit keer zelf tekst en uitleg.”Ik ben niet bang om uit te spreken dat ik de beste ter wereld wil zijn. Ik wil op het niveau van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo proberen te komen”, spreekt Kane met vertrouwen tegenover The Overlap, het YouTube-programma van Nevilla. “Dat is mijn doel: seizoen na seizoen vijftig, zestig, zeventig doelpunten maken en ieder jaar prijzen winnen. Daar leg ik de lat voor mezelf, dat is mijn drive.”

In Noord-Londen wist Kane geen prijzen te pakken en blijft hij hangen in de subtop. “Ik wil de allergrootste wedstrijden spelen. De Engelse teams doen het dit seizoen geweldig in de Champions League, in dat soort wedstrijden wil ik ook actief zijn. Ik ben nu op een moment in mijn carrière dat ik moet reflecteren. Uiteindelijk is het aan mij waar mijn toekomst ligt: wat is de beste keuze voor mij en mijn loopbaan?” 

Kane heeft nog wel een verbintenis tot 2024 bij Tottenham. Hij hoopt op de medewerking van voorzitter Daniel Levy, die bekendstaat als een taaie onderhandelaar. “Je weet nooit precies hoe de voorzitter erover denkt. Misschien denkt hij wel: als ik 120 miljoen euro voor hem kan krijgen, waarom niet? Over twee of drie jaar ben ik dat niet meer waard. Ik heb een goede band met Daniel, hij is altijd fair geweest. Maar ik heb de club ook zestien jaar van mijn leven gegeven. Ik hoop dat we een goed en eerlijk gesprek kunnen hebben.”

Waar zie je Kane het liefst?

  • Bij een andere club in Engeland
  • In het buitenland
  • Toch bij Spurs
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie