‘Juventus troeft Ajax af en kaapt Deens transfertarget’

Foto: ‘Juventus troeft Ajax af en kaapt Deens transfertarget’

Juventus is ook op zoek naar versterking op het middenveld en jaagt op Pierre-Emile Højbjerg van Tottenham Hotspur. De 28-jarige Deen is niet langer nodig in Noord-Londen, en daarom zou zijn werkgever bereid zijn om een vertrek mogelijk te maken. Ajax heeft ook interesse in de controleur.

Højbjerg speelde slechts vijf van de achttien duels voor Spurs dit seizoen

Pierre-Emile Højbjerg en Juventus: het zou kunnen gebeuren volgens CalcioMercato. De middenvelder is geen onbetwiste basisspeler in het succesvolle seizoen van Tottenham onder leiding van Ange Postecoglu. Ondanks dat hij in het verleden een belangrijke pijler voor het team was, ervaart de middenvelder momenteel minder betrokkenheid dan verwacht. Tot nu toe is Højbjerg als wisselspeler gebruikt, vaak in de laatste minuten van wedstrijden. Van de 18 totale optredens heeft hij slechts 5 keer als basisspeler gespeeld, waarbij hij de rest van de minuten als invaller vanaf de bank heeft doorgebracht.

Juventus zou de middenvelder graag bij de selectie voegen. De ploeg uit Turijn mist Paul Pogba en Nicolò Fagiolo door schorsingen en zou daarom graag de selectie versterken met extra middenvelders. Højbjerg staat hoog op de lijst en gezien het financiële vermogen van De Oude Dame, lijken de Italianen Ajax af te troeven in de jacht op de controleur. Ajax heeft al een tijdje interesse in de Spurs-speler, maar heeft niet genoeg geld om de Deen te kunnen kopen.

Hojbjerg gaat naar…

  • Ajax
  • Juve
336+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie