Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Justin Bijlow-transfer voor fooi’

Foto: ‘Justin Bijlow-transfer voor fooi’

Justin Bijlow heeft bepaald niet het beste seizoen uit zijn carrière achter de rug, want dat werd gekenmerkt door blessures en bovendien deed zijn vervanger bij Feyenoord, Timon Wellenreuther, het wel héél erg goed. Toch is er mogelijk een toptransfer in de maak voor de doelverdediger.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Arsenal gaat Feyenoord niet veel betalen’

Vanmorgen werd al bekend dat Arsenal de naam van de Oranje-goalie (hij maakt in ieder geval onderdeel uit van de voorselectie voor het EK) op zijn verlanglijstje heeft gezet. Maar nu is het de vraag hoeveel The Gunners overhebben voor hun target. Het antwoord volgens de Engelse media: niet veel.

De Telegraaf verwees op donderdagochtend naar de transferperikelen rond Bijlow van vorig jaar: “Feyenoord wilde Bijlow alleen voor de hoofdprijs (meer dan 25 miljoen euro) laten gaan en uiteindelijk trok Manchester United André Onana van Inter aan. Een dergelijk bedrag is door meerdere factoren nu niet meer realistisch. De transfersom zal nu beduidend lager liggen. Het voordeel is ook dat er met Timon Wellenreuther een eventuele opvolger in huis is indien Bijlow besluit te vertrekken.”

13 miljoen

De marktwaarde van de 26-jarige Nederlander wordt inmiddels geschat op een slordige dertien miljoen euro en mogelijk kunnen we óók een dergelijke transfersom verwachten. Feyenoord zou het wel hard kunnen spelen, omdat Bijlow in De Kuip nog een contract heeft tot medio 2026. Hij hoeft in principe dus niet verkocht te worden… Buiten de lastige situatie met Wellenreuther om dan.

Vind jij 13 miljoen ook een mooie prijs?

  • Ik wel
  • Ik niet
5843+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie