‘Justin Bijlow-drama óf Feyenoord-transfer’

Foto: ‘Justin Bijlow-drama óf Feyenoord-transfer’

Oefenmeester Arne Slot heeft bij Feyenoord te maken met een hoofdpijndossier. Justin Bijlow is almaar geblesseerd en inmiddels doet Timon Wellenreuther het bijzonder goed tussen de palen in Rotterdam-Zuid. Dat betekent echter dat hij een hele moeilijke keuze te maken heeft.

Wellenreuther of Bijlow in Feyenoord-doel?

Het Algemeen Dagblad schrijft het als volgt op: “Onder de lat spelen de grootste belangen. Als Wellenreuther inderdaad weer plaats zou moeten maken voor Bijlow, hoe denkt de Duitser dan over de periode na de zomer? Neemt hij, na wederom goed te hebben gepresteerd als vervanger, fluitend plaats op de bank of is hij die status inmiddels ontgroeid en dringt hij dan nadrukkelijk aan op een transfer?”

Aan de andere kant moet Bijlow minuten maken om kans te maken op een belletje voor het Europees kampioenschap in Duitsland… En ook Gernot Trauner wil nog naar het EK. “Maar Bijlow en Trauner zijn allereerst afhankelijk van Slot. Geeft hij de keeper en de Oostenrijkse verdediger nog speeltijd en stelt hij dus Timon Wellenreuther en Thomas Beelen teleur, de vervangers die het meer dan uitstekend doen?”

Bijlow versus Verbruggen en Flekken

Volgens Mario Been is Bijlow overigens helemaal niet minder dan Bart Verbruggen, die het Oranje-doel verdedigde tegen Duitsland (1-2 verliespartij). Bij ESPN liet hij weten: “Bijlow is nu niet fit, maar behoort nog wel degelijk tot deze keeperskwestie. Dan hebben we het over Flekken, Verbruggen en ik vind dat Bijlow daar nog steeds wel bij hoort. Alleen weet ik niet hoe fit hij is en of hij nog voldoende wedstrijden gaat keepen bij Feyenoord om nog een indruk te maken op Koeman.”

Bijlow of Wellenreuther?

  • Bijlow
  • Wellenreuther
1028+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie