‘Jasper Cillessen is er helemaal klaar mee’

Foto: ‘Jasper Cillessen is er helemaal klaar mee’

Jasper Cillessen zei onlangs dat hij vindt dat hij in het Nederlands elftal hoort omdat hij de enige Oranje-keeper met ‘toernooi-ervaring’ is en vervolgens werd hij gekraakt door Rafael van der Vaart. Daarom wil de NEC-doelverdediger even niet meer met de media praten.

In het praatprogramma Vandaag Inside onthult presentator Wilfred Genee: “Na de opmerking van Rafael van der Vaart en alle ophef vindt hij het tijd om even niet meer met de pers te praten.” Johan Derksen reageert meteen: “Kijk, het is een kutje. Dat vinden die spelers van het Nederlands elftal ook. Dat heeft hij tegen. Hij is toen weggestuurd, de spelers waren hem een beetje zat. Die jongen heeft een internationale carrière gehad, heeft bij Ajax gespeeld. Word nou eens een grote jongen en heb er schijt aan man wat Rafael van der Vaart zegt.”

Volgens de voormalige hoofdredacteur van Voetbal International moet Cillessen gewoon doen waar hij goed in is: “Hij is de beste van de vier (doelmannen bij Oranje, red.). Straal dat dan ook uit. Maar dan gaat hij zitten zeuren. Hij staat ook als een kwajongen de media te woord. Dan staat hij nerveus te doen. De sponsor van NEC vindt het geen probleem dat hij niet met de sponsornaam in beeld komt? Het is ook niet professioneel. Hij is de enige international, wordt na iedere wedstrijd geïnterviewd. Hij is de enige die na de wedstrijd de sponsornaam in beeld kan brengen en dan gaat hij mokkend in de kleedkamer zitten.”

Hélène Hendriks denkt dat het allemaal voortkomt uit onzekerheid: “Het is een onzekere jongen. Maar wie bepaalt dat hij niet meer met de media praat? Bepaalt hij dat zelf? Dat is toch het stomste wat je kan doen? Zo maak je het alleen maar groter dan het is.”

TIP: Verdien 1.58 keer je inleg als NEC van Excelsior wint!

Is hij onzeker?

  • Ja
  • Nee
1073+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie