‘Italiaans drama voor Zirkzee en Giménez’

Foto: ‘Italiaans drama voor Zirkzee en Giménez’

AC Milan heeft Joshua Zirkzee en Santiago Giménez hoog op het lijstje staan om hen komende zomer over te nemen. La Gazzetta dello Sport stelt echter dat beide spelers niet bovenaan te vinden zijn.

Geweldige statistieken Gyökeres bij Sporting Portugal

De 25-jarige Viktor Gyökeres, spelend voor Sporting Portugal, staat namelijk op pole position om de Italiaanse topclub te komen versterken. Afgelopen zomer kwam hij over van Coventry City en dat bleek een gouden greep te zijn. De Zweed is dit voetbaljaar flink op dreef en staat met Sporting Portugal bovenaan in de competitie.

De statistieken van de Scandinaviër zijn zeer indrukwekkend te noemen. In 39 officiële wedstrijden voor de Portugese club kwam hij al tot 36 doelpunten en 14 assists. Met die cijfers is Gyökeres verreweg de meest bepalende speler van zijn huidige team.

Zweedse centrumspits wil naar AC Milan

In de Premier League zou er dan ook nadrukkelijke interesse zijn om hem binnen te halen. AC Milan lijkt echter een streepje voor te hebben. Gyökeres is een groot fan van Zlatan Ibrahimovic en, aangezien zijn voorbeeld jarenlang voor de rood-zwarten speelde, lijkt hij naar Milaan te willen.

Daarvoor moet de club echter wel een hoog bedrag op tafel leggen. Waar Sporting Portugal nog 20 miljoen euro plus 4 miljoen euro aan bonussen betaalde om Gyökeres binnen te halen, verlangen de Portugezen een stuk meer. Naar verluidt gaat het om een vraagprijs van minimaal 50 miljoen euro.

Gaat Gyökeres bij AC Milan slagen?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
532+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie