‘Internazionale neemt afscheid van Dumfries’

Foto: ‘Internazionale neemt afscheid van Dumfries’

Internazionale gaat ervan uit dat Denzel Dumfries bezig is aan zijn laatste maanden in Italië. Sky Sport Italia en Tuttomercatoweb stellen dat de Italiaanse grootmacht verwacht dat hij komende zomer onhoudbaar is.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Aanblijven van Dumfries onhoudbaar

De Oranje-international maakte in de zomer van 2021 de overstap vanaf PSV. Binnen een mum van tijd speelde Dumfries zich in het basisteam en slaagde hij erin om aan de rechterkant een sleutelspeler te worden. Het resulteerde afgelopen seizoen onder meer in het bereiken van de finale van de Champions League.

Aankomende zomer heeft hij nog slechts een eenjarig contract. Wetende dat Newcastle United en Manchester United bovengemiddelde interesse in Dumfries hebben, maakt dat Internazionale overtuigd is dat het de rechtsback komende zomer moet laten gaan. Daarbij is het nu al bezig met een opvolger.

Internazionale bezig met opvolging

Tajon Buchanan zou bovenaan het verlanglijstje staan. De vleugelverdediger van Club Brugge moet aankomende winter al komen, om een half jaar te wennen aan het nieuwe niveau. Bovendien heeft Internazionale vertrouwen in Mattia Zanotti, die uit de jeugdafdeling komt. Samen moeten zij voor de opvolging van Dumfries zorgen.

Ondertussen verwacht Internazionale een hoop geld voor de verkoop te kunnen vangen. Twee jaar geleden kwam hij nog voor 14 miljoen euro naar Italië, maar komende zomer wil het een stuk meer binnenhalen. Naar verluidt verwacht het minstens een kleine 50 miljoen euro te kunnen incasseren, waarmee het financieel een flinke slag kan slaan.

Gaat Internazionale Dumfries missen?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
6335+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie