Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

“Ik denk dat ik het niveau van Feyenoord of Ajax aankan”

Foto: “Ik denk dat ik het niveau van Feyenoord of Ajax aankan”

Op korte termijn wordt er meer duidelijkheid verwacht over de toekomst van Tjaronn Chery. De spelmaker, die gehuurd werd door NEC, lijkt aan de vooravond van een move naar Antwerp FC te staan. De 35-jarige aanvallende middenvelder meent echter de knoop nog niet te hebben doorgehakt.

NEC-uitblinker Tjaronn Chery lijkt op weg naar Antwerp FC

NEC nam Chery afgelopen winter op huurbasis over van Maccabi Haifa, waar zijn contract deze zomer afloopt. “Ik ben er nog niet helemaal uit, maar na dit weekend neem ik een beslissing. Het zou goed kunnen dat ik afscheid moet nemen van de Eredivisie”, aldus Chery tegenover ESPN, hij is verkozen tot Speler van de Maand

“Ik moet het bespreken met mijn familie en de kleine. Ik ben hier goed ontvangen, maar Antwerp is ook een grote club”, vervolgde hij. “Waar ik naartoe ben gegaan, zijn zij meegegaan. In elk land. Mijn dochter is nu elf en maakt ook weer vriendinnetjes hier in Nederland. We gaan kijken wat zij wil en dan gaan we samen die beslissing maken. Daar staan we dan ook honderd procent achter.”

Chery was de voorbij periode zeer bepalend voor NEC, met een groot aandeel in het halen van de bekerfinale en het bereiken van de subtop. In achttien officiële duels maakte hij zes treffers en gaf hij twee assists. “Ik ben blij dat ik heb laten zien dat ik op deze leeftijd gewoon nog mee kan en zelfs een transfer kan maken naar Antwerp FC of hier kan blijven.”

Eredivisie-top

Zijn goede vriend Karim El Ahmadi stelt dat Chery nog mee kan in de Nederlandse top. “Ik spreek hem elke dag. Hij vindt het jammer dat ik nooit bij Feyenoord of Ajax heb gespeeld. Hij gelooft ook dat ik het aankan. Ik eerlijk gezegd ook. Jammer dat ik het nooit heb kunnen laten zien, maar ik ben wel trots met wat ik bereikt heb al”, besloot Chery.

Chery bij Feyenoord of Ajax?

  • Had hij zeker aan gekund
  • Nee, kwam toch wat te kort
161+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie