Heracles-trainer ziet ‘schandalig’ optreden arbitrage

Foto: Heracles-trainer ziet ‘schandalig’ optreden arbitrage

John Lammers heeft zich zaterdagavond geërgerd aan de arbitrage. De hoofdtrainer van Heracles Almelo stelt in gesprek met ESPN dat scheidsrechter Edwin van de Graaf veel harder had moeten optreden.

Kleine nederlaag van Heracles tegen Sparta

Zijn ploeg ontving in de Nederlandse competitie in eigen huis Sparta. Beide clubs ontliepen elkaar voorafgaand aan het duel nauwelijks op de ranglijst en dat was ook op het veld terug te zien. Waar het Heracles maar niet lukte om op een voorsprong terecht te komen, slaagden de Rotterdammers hier wel in.

Het ontstond door een fout van Sven Sonnenberg. Joshua Kitolano maakte hier dankbaar gebruik van en zette Sparta op een voorsprong. Aan het einde van de wedstrijd deed de thuisploeg er nog alles aan om de gelijkmaker op het scorebord te zetten, maar mede door het tijdrekken van de tegenstander lukte dit niet.

Kritiek Lammers op Van de Graaf

Over dit laatste maakte Lammers zich na het duel druk. De oefenmeester vindt dat Van de Graaf dit had moeten voorkomen, zodat Heracles meer tijd had gehad om terug in de wedstrijd te komen: “Zij deden er alles aan om de wedstrijd te ontregelen en de scheidsrechter trad daar niet goed tegen op. Als je ziet hoe vaak zij op de grond lagen: ik vind het gewoon schandalig.”

“En dan trekt de scheidsrechter er zes minuten bij, waarvan Sparta er twee op de grond heeft gelegen en ook nog een wissel doorvoerde. Als scheidsrechter moet je daar iets meer aan doen, vind ik.” Sparta staat voorlopig op de zesde plaats op de ranglijst, terwijl Heracles op de twaalfde plek is terug te vinden.

Heeft Lammers gelijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
218+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie