Heracles Almelo ontslaat hoofdtrainer Lammers

Foto: Heracles Almelo ontslaat hoofdtrainer Lammers

Heracles Almelo heeft afscheid genomen van John Lammers, zo meldt zowel het Algemeen Dagblad als Voetbal International. Er zou geen vertrouwen meer zijn dat de oefenmeester de negatieve resultaten nog weet om te draaien.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ontslag van Lammers bij Heracles

Lammers kwam met veel ervaring op het hoogste niveau in 2022 bij Heracles binnen en slaagde erin om de club direct in zijn eerste seizoen terug naar de Eredivisie te loodsen. Het beleefde vervolgens een uitstekende start in de Nederlandse competitie door in de eerste zeven wedstrijden 11 punten binnen te halen.

Sindsdien ging Heracles echter achteruit en verloor het een flinke reeks achter elkaar. Nadat de club afgelopen weekend met 2-0 onderuitging tegen Vitesse, en Heracles verder omlaag ging op de ranglijst, nam de druk verder toe. Een groep supporters besloot de spelersbus zelfs op te wachten toen deze terugkwam uit Arnhem.

Het clubbestuur beraadde zich maandag over de toekomst van Lammers bij de club en kwam tot de conclusie dat de spelersselectie een andere trainer nodig heeft. Beide partijen gingen vervolgens met elkaar in gesprek, waarna ze besloten om uit elkaar te gaan. Daardoor komt na anderhalf jaar een einde aan de samenwerking.

Krüzen voorlopig eindverantwoordelijk

Deze week neemt assistent Hendrie Krüzen de honneurs waar. Het zal slechts om één wedstrijd gaan. Komende zondag neemt Heracles het namelijk in eigen huis op tegen Feyenoord. Vervolgens heeft de club de gehele winterstop de tijd om een definitieve opvolger aan te stellen. De competitie wordt pas weer op 12 januari hervat met een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Is Lammers terecht vertrokken?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
84+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie