Harry Kane grapt met Arsenal-fans: ‘Ze hebben respect voor me’

Foto: Harry Kane grapt met Arsenal-fans: ‘Ze hebben respect voor me’

Het was een geweldig schouwspel gisteren tussen Arsenal en Bayern München, met zoals altijd een grote rol voor Harry Kane. De aanvoerder van Engeland is een clublegende bij Tottenham Hotspur, de grote rivaal van Arsenal. In het Emirates Stadium lieten The Gunners dan ook duidelijk merken aan de Bayern-spits dat hij niet welkom was, vooral na de wedstrijd tijdens zijn interview met Talksport.

Record brekende Kane: ‘Ik ben vaker succesvol tegen Arsenal geweest’

De 30-jarige spits probeerde zo goed mogelijk de vragen van de analisten te beantwoorden, terwijl 20 meter verderop een horde boze supporters hem stonden uit te joelen. Onverstoord ging Kane door, totdat presentator Laura Woods vroeg wat hij van de spreekkoren vond. De goalgetter reageerde met met een glimlach: “Ze zullen het misschien niet toegeven, maar ik denk dat ze stiekem een beetje respect voor me hebben. Ik wist dat niet alleen Bayern München fans naar deze wedstrijd zouden kijken, dus ik ben deze druk gewend. Arsenal is een lastige tegenstander maar ik ben er wel vaker succesvol tegen geweest.”

Woods vroeg ook aan de huidige topscorer van de Champions League campagne of zijn trage penalty expres was om de tegenstander te jennen, maar Kane liet zich niet meeslepen. “Ik heb research gedaan voor de wedstrijd en weet dat hij graag snel een hoek kiest. Het was niks anders dan voorzorg, ik moest mijn stijl aanpassen. Sommige dingen veranderen niet, ik heb hier vaker een penalty gescoord.” Harry Kane brak gisteren het record voor meeste goals in het Emirates Stadium als bezoekende speler.

Wordt Harry Kane dit seizoen topscorer van de CL?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, ik denk van niet
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie