‘Giménez-schandaal krijgt staartje’

Foto: ‘Giménez-schandaal krijgt staartje’

Santiago Giménez heeft zich tijdens de interland tussen Panama en Mexico niet van zijn beste kant laten zien. De Feyenoord spits werd, zichtbaar tot zijn eigen frustratie, negentig minuten op de bank gehouden door bondscoach Jaime Lozano. Dat de aanvaller dat moeilijk kon verkroppen, bleek wel tijdens het duel dat met 0-3 werd gewonnen door de Mexicanen.

Gefrustreerde Giménez blijft negentig minuten aan de kant bij Mexico

Dat Giménez gepasseerd werd zorgt ook voor veel kritiek onder de Mexicaanse fans, die de Feyenoord-spits juist op handen dragen. Ze zijn niet vergeten dat Giménez vorig jaar als invaller de winnende goal scoorde tegen Panama, in de finale van de Gold Cup 2023. Dat de spits niet in actie kwam zorgde bij de aanvaller zelf voor grote teleurstelling. Het bleek ook uit beelden, die door een toeschouwer werden vastgelegd.

Giménez deed weliswaar een warming-up, maar hoefde vervolgens zijn wedstrijdshirt niet aan te trekken. De spits liep gefrustreerd richting de reservebank, waar hij vervolgens tegen een stoeltje aanschopte. De zwaar teleurgestelde Feyenoord-aanvaller nam weer plaats op de bank en moest de rest van de wedstrijd toekijken vanaf de bank. Vanaf daar zag de spits zijn ploeg uiteindelijk met 0-3 winnen, mede door een doelpunt van oud-Ajacied Edson Álvarez.

Waarom Giménez de hele wedstrijd op de bank werd gehouden is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat bondscoach Lozano liever gaat voor meer ervaren spelers zoals Henry Martín.

Begrijpelijk om Giménez de hele wedstrijd op de bank te houden?

  • Ja, begrijpelijk
  • Nee, belachelijk
2495+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie